Workshops

Leuke en leerzame workshops

Bij anders en gezonder gaan leven is het ook erg belangrijk om anders en gezonder boodschappen te gaan doen en te gaan koken, en meer te gaan bewegen. Daarom bied ik met myNewLife workshops aan die je kunnen helpen bij het aanleren én het behouden van je gezonde leefstijl.

Hoe maak je verantwoorde keuzes in de supermarkt, en hoe ga je al deze gezonde produkten omtoveren tot lekkere maaltijden en tussendoortjes? Hoe kun je koken zonder allemaal pakjes en zakjes te gebruiken?

Meer gaan bewegen is ook vaak lastig. Geen tijd voor of geen zin in de sportschool. Wandelen is een heel eenvoudige manier om aan je gezondheid te werken, en te leren bewegen. Ook als opstapje naar meer intensieve sport of beweging. En samen wandelen geeft je net dat beetje motivatie om toch van die bank af te komen.

Bij mijn workshops kun je ook anderen ontmoeten die bezig zijn met een gezonde leefstijl, wat je motivatie en gedragsbehoud versterkt. En als je dat wilt kun je als klant ook lid worden van de gratis myNewLife community voor onderlinge ondersteuning (dmv diverse Whatsapp groepen).

Schrijf je in op (1 van) mijn onderstaande workshops!


Supermarkt workshop 

Supermarkt Workshop

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen ga ik met jou, of met een groep van maximaal 3 mensen, de supermarkt in om je wegwijs te maken in het enorme assortiment aan levensmiddelen.

  • Welke voeding is gezond? Waar moet ik letten?
  • Hoe lees ik een voedingswaarde tabel? Hoe begrijp ik de ingrediëntenlijst?
  • Hoe kies ik gezond brood? Gezonde koekjes? (Fris)dranken? Snacks?

We beginnen de workshop op mijn praktijk voor een korte uitleg waar je op kunt letten bij het boodschappen doen, en je ontvangt een hulpmiddel om zelf gezonde keuzes te maken. Daarna gaan we samen een supermarkt in en bekijken daar welke levensmiddelen in een gezond eetpatroon passen.

Tijdsduur: 60 minuten, exclusief de instructie vooraf
Kosten: 25 euro p.p. 

info / aanmelden


Kookworkshop

Kookworkshop

Bij 4 aanmeldingen geef ik een kookworkshop. Hierbij maken we een gezond en makkelijk te bereiden drie-gangenmenu, en leer je tijdens het koken hoe je gezond(er) kunt bakken, koken en grillen. 
Er is alle tijd om vragen te stellen en veel te leren over allerlei groenten en andere levensmiddelen.
Na het koken eten we gezellig samen de door onszelf bereide maaltijd op.
Na afloop krijg je een boekje met gezonde en lekkere recepten mee. 

Tijdsduur: 3 uur
Kosten: 35 euro p.p
Plaats: mijn eigen keuken

info / aanmelden


Wandelclub

Wandelclub Deventer

Ik organiseer 3x per week een wandelclub. Samen met anderen een uurtje lekker wandelen in Deventer en omgeving. Tijdens het wandelen is er tijd voor gezellige gesprekken, maar doen we ook oefeningen en wordt er veel verteld en gesproken over gezond leven.

Tijdsduur: 1 uur
Kosten: Gratis voor klanten, voor anderen 10 euro per maand.
Wanneer: Dinsdag 09.00 uur, Donderdag 19.00 uur, Zaterdag 10.00 uur
Plaats: verschilt per keer

info / aanmelden